Evolution ovens: proffsugnar i eldfast sten och rostfritt.

The evolution of the refractory wood fired oven.

 
 
opera-still-1.jpg

Alfa opera

 

Denna rymliga ugn har en eldfast sten i botten på 8 cm och en bred öppning vilket gör att den har kapacitet att producera många pizzor snabbt.


Tid för uppvärmning: 40 min

Antal pizzor: 6-8

Antal pizzor/tim:  80-110

Vedförbrukning: 7,5 kg/tim

Bröd kapacitet (Kg): 14

Bakyta: 120x100 1,21 m2

Skorstensdiameter: 25 cm

Bredd: 146,4 cm

Djup: 150 cm

Total höjd: 170,6 cm

Bredd öppning: 80,2 cm

Höjd öppning: 26,0 cm

Max temperatur 450 °C

Vikt 355,0 Kg

Pris på förfrågan.

 

alfa quick

Alfas första proffsmodell med rostfritt stålvalv. Med sin tjocka isolering klarar den långa och hårda arbetsdagar och blir varm på endast ca 35 minuter.

 

Tid för uppvärmning: 35 min

Antal pizzor: 5-7

Antal pizzor/tim: 75-100

Vedförbrukning: 7 kg/tim

Brödkapacitet: 12 kg

Bakyta: 120x90 cm  (1,08m2)

Skorstensdiameter: 25 cm

Bredd:  136 cm

Djup: 125 cm

Total höjd 174,9 cm

Bredd öppning: 55,5 cm

Höjd öppning: 25,5 cm

Max temperatur: 450 °C

Vikt: 330 kg

Pris på förfrågan.

quick-still-1.jpg
quattro-top-amb-2.jpg

alfa quattro

Med sin breda öppning så går det lätt att laga fler rätter samtidigt i denna kompakta ugn.
 

Tid för uppvärmning: 30 min

Antal pizzor: 3-4

Antal pizzor/tim: 60

Vedförbrukning: 4,5 kg/tim

Brödkapacitet: 4

Bakyta: 90x60 cm  (0,54 m2)

Skorstensdiameter: 18 cm

Bredd: 115 cm

Djup: 89 cm

Total höjd: 72 cm

Bredd öppning: 64 cm

Höjd öppning: 22 cm

Max temperatur: 450 °C

Vikt: 195 kg

Pris på förfrågan.